aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο έπειτα από 4,5 χρόνια ο Παναθηναϊκός

Τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο έπειτα από 4,5 χρόνια ο Παναθηναϊκός

Άστραψε και βρόντηξε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο στη Λεωφόρο, αφού όχι μόνο εξασφάλισε το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο, αλλά μπόρεσε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη δεύτερη νίκη του τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκόραρε τέσσερα γκολ κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας με τα τέρματα των Καρλίτος (3’), Ιωαννίδη (4’), Χατζηγιοβάνη (33’) και Βιτάλ (45’ πεν.) και διαμόρφωσε το 4-0 πριν πάει στα αποδυτήρια.

Είχαν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που το «τριφύλλι» πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο 45λεπτο, καθώς αυτό συνέβη στις 4 Μαρτίου του 2017 κόντρα στη Βέροια, στη νίκη με σκορ 5-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μάρκους Μπεργκ που πέτυχε χατ-τρικ με δύο πέναλτι (18’ πεν., 39’ πεν., 41’), ενώ το 2-0 είχε διαμορφώσει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης στο 21’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ