aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤέλος Τσόρι-Καμπιάσο, ανατροπή με Ομάρ στον Ολυμπιακό

Τέλος Τσόρι-Καμπιάσο, ανατροπή με Ομάρ στον Ολυμπιακό

Οριστικά παρελθόν αποτελούν για τον Ολυμπιακό ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Εστεμπάν Καμπιάσο, καθώς ενημερώθηκαν επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου ότι δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιό τους και είναι ελεύθεροι να βρουν τον επόμενο της καριέρας τους.

Τους δύο Αργεντινούς ποδοσφαιριστές φέρονται να ενημέρωσαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, με τον αθλητικό διευθυντή, Μάριο Ουσίγιους, οι οποίοι τους εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους λήφθηκε αυτή η απόφαση και τους ενημέρωσαν πως παραμένουν μέλη της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.

Για τον Τσόρι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ρίβερ Πλέιτ, όμως εκείνος δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Αθήνα, με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Πανιώνιο να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» φέρεται να θέλει και τον Καμπιάσο, όμως μοιάζει αδύνατο να αντέξει οικονομικά και τους δύο παίκτες.

Προς παραμονή ο Ομάρ

Δεδομένη θεωρούταν μέχρι πρότινος η αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί από τον Ολυμπιακό, με τις φήμες να αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει τον Μάρκο Σίλβα στην Γουότφορντ.

Κάτι τέτοιο τελικά φαίνεται πως δεν θα συμβεί και ο Νορβηγός μπακ-χαφ θα παραμείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας, με τους οποίους θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 20 Ιουνίου στην Αυστρία.

Δανεικός ο Μπουχαλάκης, ο Χάσι κρίνει Σιώπη

Μετά από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, με μονοψήφιο αριθμό συμμετοχών, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναμένεται να μην βρίσκεται στην ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως προκύπτει, ο διεθνής χαφ θα παραχωρηθεί ως δανεικός σε άλλη ομάδα, προκειμένου να έχει περισσότερες συμμετοχές και να επιστρέψει δριμύτερος στους «ερυθρόλευκους» την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά τώρα τον Μανώλη Σιώπη, όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει κανονικά την ομάδα στην προετοιμασία και ο Μπέσνικ Χάσι θα είναι εκείνος που θα κρίνει το μέλλον του στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ