aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τέλος ο Σοάρες από τη Χάποελ!

Έναν… λιγότερο θα αντιμετωπίσει από την πλευρά της Χάποελ Μπερ Σεβά ο Ολυμπιακός την προσεχή Τετάρτη αφού ο στόπερ της πρωταθλήτριας Ισραήλ, Γουίλιαμ Σοάρες, θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ! «Μπορεί και χωρίς εμένα να τελειώσει τη δουλειά με τον Ολυμπιακό», τόνισε ο 31χρονος για τη ρεβάνς.

Αναλυτικά, όσα είπε για το επόμενο βήμα της καριέρας του αλλά και τη ρεβάνς της Χάποελ μετον Ολυμπιακό: «Έχω μία αίσθηση εξάντλησης, αλλά η Χάποελ θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Μου έδωσε τόσα πολλά, αλλά τώρα αναζητώ μία νέα πρόκληση. Είχα πρόταση για τριετή ανανέωση αλλά την απέρριψα. Δεν φεύγω επειδή ήρθε ο Μιγκέλ Βίτορ, ξέρω την αξία μου και δεν έχω πρόβλημα με τον ανταγωνισμό. Επίσης είναι λάθος να πει κανείς ότι φεύγω επειδή μου το ζήτησε η οικογένειά μου. Απλά θέλω κάτι καινούργιο. Νιώθω ότι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν καιρός να φύγω, έχοντας αυτό το γλυκό συναίσθημα. Πήραμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, ενώ πριν μερικές μέρες παίξαμε με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπερ Σεβά θα παραμείνει μία από τις κορυφαίες ομάδες του Ισραήλ, ίσως η μεγαλύτερη και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τελειώσει τη δουλειά απέναντι στον Ολυμπιακό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ