aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤελικός Novibet Κυπέλλου: Σε νέο αδιέξοδο η ΕΠΟ, απομακρύνεται και η εκδοχή του γηπέδου της...

Τελικός Novibet Κυπέλλου: Σε νέο αδιέξοδο η ΕΠΟ, απομακρύνεται και η εκδοχή του γηπέδου της Λαμίας

Προς… ναυάγιο δείχνει να οδεύει και το θέμα του γηπέδου της Λαμίας για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας μετά και τις οριστικές αρνητικές ενδείξεις από το AEL FC Arena.

Από μέρους της η Δημοτική Αρχή της Λαμίας – επίσης – δείχνει αρνητική ενώ διευκρινίστηκε από την πλευρά της ότι δεν έχει δεχθεί επίσημο αίτημα από την ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Επί τάπητος ως επιλογή είχε τεθεί και το γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, χωρίς να υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο. Το θέμα είναι πως αυτή τη στιγμή ο τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παραμένει στον αέρα με την πλέον πιθανή ημερομηνία να παραμένει η 24η Μαϊου αλλά… κλειδωμένη επιλογή γηπέδου να μην υφίσταται. Η ΕΠΟ και μέσω της ανακοίνωσής της έδειξε πως θεωρεί ότι της βάζουν εμπόδια για το ζήτημα του συγκεκριμένου αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ