aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤελικές συζητήσεις για την επιστροφή Σεμέδο στις προπονήσεις

Τελικές συζητήσεις για την επιστροφή Σεμέδο στις προπονήσεις

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο για τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι δύο πλευρές μπαίνουν στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για το ενδεχόμενο επιστροφής του Πορτογάλου στόπερ στις προπονήσεις της ομάδας.

Κάποιες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει το τελευταίο διάστημα και πλέον αναμένεται η οριστική απόφαση. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο 27χρονος άσος να επιστρέφει στις προπονήσεις των Πειραιωτών, αλλά μέχρι να ληφθεί οριστική απόφαση τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Υπενθυμίζεται πως ο Σεμέδο είχε τεθεί αρχικά εκτός ομάδας μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, λόγω της κακής του απόδοσης και αγωνιστικής συμπεριφοράς. Ακολούθως προέκυψαν σε βάρος του οι κατηγορίες για βιασμό ανήλικης, με την υπόθεση να έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Όλο αυτό το διάστημα ο Σεμέδο συνεχίζει να προπονείται μόνος του δημοσιεύοντας μάλιστα τακτικά στα social media βίντεο από το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασής του, προφανώς για να αποδείξει πως φροντίζει να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση και ότι περιμένει το πράσινο φως για να επιστρέψει στη δράση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ