aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Τελείωσε» τον Απόλλωνα και βγήκε από την εντατική ο Ατρόμητος

«Τελείωσε» τον Απόλλωνα και βγήκε από την εντατική ο Ατρόμητος

Η πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη για τον Ατρόμητο ήρθε στη Ριζούπολη και στο κρισιμότερο -ίσως- σημείο του πρωταθλήματος. Σε ένα παιχνίδι ματς, στο οποίο το VAR έπαιξε σημαντικό ρόλο, οι Περιστεριώτες επικράτησαν 2-0 του Απόλλωνα, ο οποίος έστειλε τέσσερις φορές την μπάλα στα δίχτυα αλλά σε καμία από αυτές δεν κατοχυρώθηκε ένα γκολ με τον Βούλγαρο, Καμπάκοφ να συμβουλεύεται το βίντεο.

Ο Ατρόμητος με το «τρίποντο» αυτό, και σε συνδυασμό με την ήττα 1-0 της Λαμία από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο άλλο σημερινό παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής έφτασε στους 20 βαθμούς και την 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Απόλλωνας, παρέμεινε στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Κουλούρης πέτυχε και τα δύο τέρματα για τον Ατρόμητο. Το πρώτο με πέναλτι στο 47ο λεπτό και το δεύτερο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα πανέμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ, βλέποντας πως ο Κότσαρης είναι εκτός θέσης. Για τον Απόλλωνα δεν κατοχυρώθηκαν δύο γκολ του Ντάουντα στο 61’ και το 65’, στο 44’ του Ντομίνγκες και -αρχικά- στο 16ο λεπτό του Τσίμπσαχ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ