aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Τα βρήκε με Αλ Χιλάλ για Τζιοβίνκο ο ΠΑΟΚ»

«Τα βρήκε με Αλ Χιλάλ για Τζιοβίνκο ο ΠΑΟΚ»

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο! Ο πολύπειρος Ιταλός μεσοεπιθετικός φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τον «δικέφαλο του βορρά» αφού το αραβικό «Sky Sports» μεταδίδει πως ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με την Αλ Χιλάλ για να εξαγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του Τζιοβίνκο.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που φαίνεται πως συγχέεται λόγω της θετικής έκβασης που παίρνει η απόκτηση του Ματέους Περέιρα από την Αλ Χιλάλ, η οποία θα καταβάλει στη Γουέστ Μπρομ ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον 25χρονο Βραζιλιάνο χαφ!

Η Αλ Χιλάλ έψαχνε τον αντικαταστάτη του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, είχε κυκλώσει εξ αρχής το όνομα του Περέιρα και όλα δείχνουν πως προχωράει την απόκτησή του! Κάπως έτσι, ανοίγει ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ ώστε να κάνει δικό του τον 34χρονο Ιταλό, ο οποίος εφόσον ντυθεί στα ασπρόμαυρα θα καλύψει το κενό που έχει αφήσει εδώ και έναν χρόνο ο Δημήτρης Πέλκας στη θέση του μεσοεπιθετικού, ενώ μπορεί να προσφέρει και στα πλάγια της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζιοβίνκο έχει σχεδόν μισό χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ, μέχρι το φινάλε του έτους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ