aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤα δύο βήματα του ΠΑΟΚ και τα προβλήματα που αυξήθηκαν

Τα δύο βήματα του ΠΑΟΚ και τα προβλήματα που αυξήθηκαν

Και τώρα Βόλος για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Πρόκειται για το ένα από τα δύο βήματα που καλείται να κάνει ο «δικέφαλος του Βορρά» ώστε να κατακτήσει την 3η θέση, με τη νίκη στο προσεχές ματς να αποτελεί μονόδρομο. Το άλλο είναι απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τούμπα στην αυλαία του πρωταθλήματος.

Πάντως, τα προβλήματα αντί να μειώνονται στον ΠΑΟΚ έχουν αυξηθεί. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεσή του στην ισόπαλη αναμέτρηση (1-1) με τον Παναθηναϊκό τους Αουγκούστο, Τάισον, Ίνγκασον και Σάστρε, ενώ ο αγώνας στη Λεωφόρο άφησε δύο ακόμη «πληγές». Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποχώρησε τραυματίας στο 28ο λεπτό, ενώ μπορεί ο Φελίπε Σοάρες να έβγαλε το ματς, αλλά το ολοκλήρωσε με ενοχλήσεις. Πάντως, εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο για την κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ