aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣυζήτηση για την κακή εικόνα στην προπόνηση της ΑΕΚ-Το μήνυμα Καρντόσο

Συζήτηση για την κακή εικόνα στην προπόνηση της ΑΕΚ-Το μήνυμα Καρντόσο

Ημέρα… περισυλλογής και συζήτησης ήταν η σημερινή για την ΑΕΚ. Μετά την κακή εικόνα της ομάδας στη ρεβάνς με την Κραϊόβα, ο Μιγκέλ Καρντόσο κάλεσε τους παίκτες του στην προπόνηση να αναζητήσουν συλλογικά τα αίτια της εμφάνισης αυτής.

«Πρέπει να βρούμε όλοι μαζί τι φταίει. Τι φαίνεται να πηγαίνει στραβά. Έχω δει κάποια πράγματα, έχω κάνει μία ανάλυση του παιχνιδιού, θέλω όμως την δική σας άποψη. Θέλω τη δική σας γνώμη. Θέλω να συζητάμε τα πάντα και να βρίσκουμε μαζί λύσεις σε όλα, γιατί είμαστε μία ομάδα και πρέπει έτσι να λειτουργούμε πάντα. Ως ομάδα», είπε ο Πορτογάλος προπονητής στους παίκτες του το πρωί στα Σπάτα. 

Τσιγκρίνσκι και Μάνταλος μίλησαν εκ μέρους της ομάδας για τα αγωνιστικά ζητήματα που διακρίνουν οι ίδιοι ως προβληματικά. Μένει να φανεί αν αυτό το… group therapy θα έχει αποτέλεσμα και η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στη συνέχεια μετά το ανησυχητικό πρόσωπο της Πέμπτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ