aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣυνελήφθη συγγενής του Πουλίδο ως «εγκέφαλος» της απαγωγής του

Συνελήφθη συγγενής του Πουλίδο ως «εγκέφαλος» της απαγωγής του

Στη σύλληψη ενός ατόμου, που έχει συγγενική σχέση με τον Άλαν Πουλίδο, και φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» της απαγωγής του άσου του Ολυμπιακού προχώρησαν οι αρχές του Μεξικού.

Νέα τροπή στην υπόθεση της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο. Οι αρχές του Μεξικού ανακοίνωσαν πως συνέλαβαν τον Οσβάλντο Βελάσκες Γκαρσία. Ο 29χρονος άνδρας, που είναι παντρεμένος με ξαδέρφη του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» της απαγωγής.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν πως οργάνωσε και βοήθησε στην εκτέλεση της απαγωγής του Μεξικανού άσου. Ο Ντανιέλ Μοράλες, που είχε συλληφθεί πρώτος από τις αρχές, κατέθεσε πως ο Οσβάλντο Βελάσκες Γκαρσία ήταν στο ίδιο πάρτι με τον Πουλίδο και μάλιστα ενημέρωσε τους συνεργούς του την ώρα που ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το χώρο, για να προχωρήσουν στην απαγωγή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ