aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣυνελήφθη ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό 17χρονης!

Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό 17χρονης!

Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, κατηγορούμενος για τον βιασμό μίας 17χρονης. Ο Πορτογάλος αναμένεται αύριο Τρίτη, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όπως κατήγγειλε η 17χρονη, έπιναν μαζί σε μπαρ στον Ωρωπό, τη μέθυσε και μετά την πήγε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου τη βίασε.Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του το οποίο εκτελέστηκε, και συνελήφθη στο σπίτι του.

Η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Σημειώνεται ότι όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα “Φως”, ο Πορτογάλος στόπερ αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να γυρίσει στην πατρίδα του. Τον κοιτάζει η Πόρτο τις τελευταίες ώρες, τον θέλουν Μπενφίκα και Σπόρτινγκ.

Ο Σεμέδο θα προτιμούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του και σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Όχι να πάει στην Τορίνο που βρίσκεται στη μέση και κάτω της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ