aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣυνδέουν ξανά τον Ολυμπιακό Πειραιώς με τον Τουμπά οι Ολλανδοί

Συνδέουν ξανά τον Ολυμπιακό Πειραιώς με τον Τουμπά οι Ολλανδοί

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει φουλ… προσωπικό για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο οι Ολλανδοί επανέφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Αχμέντ Τουμπά, συνδέοντας τον στόπερ της Βάαλβαϊκ με τους πρωταθλητές.

Σημαντική λεπτομέρεια; Ο 24χρονος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο, θέση στην οποία θα ήθελαν να ενισχυθούν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Τουμπά έχει συμβόλαιο με την RKC για έναν χρόνο ακόμα, με τους Ολλανδούς να αναφέρουν πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή γνωρίζει για ενδιαφέρον από πλευράς Πειραιωτών και περιμένει να γίνει κίνηση.

Ο Αφρικανός έχει φέτος 26 συμμετοχές και μία ασίστ σε Eredivisie και Κύπελλο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Βέλγιο (Κλαμπ Μπριζ, Λέουβεν) και Μπερόε (Βουλγαρία).

Έχει χριστεί επίσης δύο φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Αλγερίας, ενώ σε μικρότερη ηλικία είχε περάσει από τα μικρά ηλικιακά κλιμάκια του Βελγίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ