aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣυμφώνησαν να ζητήσουν διαιτητή Elite ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στο μεταξύ τους ντέρμπι

Συμφώνησαν να ζητήσουν διαιτητή Elite ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στο μεταξύ τους ντέρμπι

Κοινό αίτημα στην ΕΠΟ για ορισμό διαιτητή κατηγορίας Elite αναμένεται να καταθέσουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή στην Τούμπα.

Όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας, ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Τάκης Αγραφιώτης, έθεσε το συγκεκριμένο ζήτημα τονίζοντας πως ένα ντέρμπι τέτοιας σημασίας δεν μπορεί να ανατεθεί σε έναν από τους διαιτητές που επιλέγει συνήθως ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ, αλλά σε κάποιον πολύ ικανότερο και με περισσότερες περγαμηνές.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν είχε αντίρρηση, με τον Μάκη Γκαγκάτση ν’ απαντάει ότι αυτό είναι αυτονόητο, να πετάει σπόντα «εγώ νόμιζα θα ήθελες Αρετόπουλο» και τον Αγραφιώτη να συμπληρώνει «και τον Κάκο».

Έτσι, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να ζητήσουν από κοινού να επιλεγεί ένα εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας διαιτητής στο μεγάλο ματς της 21ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ