aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣυμφωνία Πρίγιοβιτς με Αλ Ιτιχάντ και... θυμωμένο μήνυμα από Σαββίδη

Συμφωνία Πρίγιοβιτς με Αλ Ιτιχάντ και… θυμωμένο μήνυμα από Σαββίδη

Λεπτομέρειες απομένουν για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά των μάνατζέρ του ο Σέρβος είναι στη Σαουδική Αραβία εκεί που έχει συμφωνήσει σε όλα για ένα συμβόλαιο το οποίο θα τον δένει για άλλα 4,5 χρόνια. 

Μάλιστα, σύντομα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από την Αλ Ιτιχάντ. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για τον τρόπο καταβολής της ρήτρας αποδέσμευσης. Αύριο πάντως αναμένεται να υπάρξουν σίγουρα εξελίξεις καθώς λήγει η διήμερη άδεια που έχει λάβει ο παίκτης και καλείται να είναι παρών στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά, την ώρα που δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Σέρβο και τον Ιβάν Σαββίδη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και έρχεται ο Γιώργος Σαββίδης να σημάνει επί της ουσίας την μετά Πρίγιοβιτς εποχή στον ΠΑΟΚ. Το μήνυμα του ξεκάθαρο: «Δεν έχει σημασία πόσο καλός είσαι. Ουδείς αναντικατάστατος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ