aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Συμφωνία Ολυμπιακού-Λάτο, η Βαλένθια δεν βιάζεται»

«Συμφωνία Ολυμπιακού-Λάτο, η Βαλένθια δεν βιάζεται»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις πληροφορίες από την Ισπανία που κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού για άμεση μεταγραφή του Τόνι Λάτο.

Κατά τις ίδιες πηγές, υπάρχει αισιοδοξία στον ελληνικό σύλλογο για την ολοκλήρωση του deal. Πάντως σημειώνεται πως από τη Βαλένθια προκύπτει ότι δεν υπάρχει βιασύνη και πως δεν περιμένει να γίνουν πωλήσεις ή αγορές παικτών μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Μια τακτική που, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ μας, μπορεί να εξηγηθεί πιθανώς από την διάθεση της ισπανικής ομάδας να πάρει από τον Ολυμπιακό όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τον Λάτο, μολονότι το συμβόλαιό του τελειώνει σε έξι μήνες και μένει ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος Ισπανός, που έχει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μίτσελ για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Γκαμπριέλ Σουάζο (που έμεινε ελεύθερος από την Κόλο-Κόλο) να αποτελεί την εναλλακτική και να φαίνεται να είναι στην… αναμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ