aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣβαμπ για το μέλλον του: «Πρώτα θα μιλήσω με τον ΠΑΟΚ - Έχω κι άλλες...

Σβαμπ για το μέλλον του: «Πρώτα θα μιλήσω με τον ΠΑΟΚ – Έχω κι άλλες επιλογές…»

Δηλώσεις στην πατρίδα του παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, του οποίου το όνομα τις προηγούμενες ημέρες συνδέθηκε με κυπριακές ομάδας.

«Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού στον τελικό. Αν εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο, θα είναι μία πετυχημένη σεζόν για εμάς», τόνισε ο Σβαμπ που μίλησε και για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του.

«Θα γίνουν οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και μετά θα δω τι θα κάνω. Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να μου κάνει πρόταση, θα την ακούσω», είπε για το συμβόλαιο του, τονίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι η πρώτη του προτεραιότητα είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό δεν αποκλείει την επιστροφή στην πατρίδα του: «Υπάρχουν επιλογές. Έχω συζητήσει με την οικογένειά μου για αυτό το ενδεχόμενο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ