aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUESuper League: Δυσφορία για Μπένετ-Αναλαμβάνει η λίγκα να φέρει ελίτ διαιτητές

Super League: Δυσφορία για Μπένετ-Αναλαμβάνει η λίγκα να φέρει ελίτ διαιτητές

Η Super League συμφώνησε με την ΕΠΟ να αναλάβει η ίδια τις επαφές για να έρθουν να διευθύνουν ελίτ διαιτητές τους υπόλοιπους αγώνες των playoffs, όπως ανακοινώθηκε.

Είχε προηγηθεί η συνάντηση του προέδρου του συνεταιρισμού και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, στα γραφεία της ομοσπονδίας, όπου για πολλοστή φορά εκφράστηκε η δυσφορία για τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.

Νωρίτερα, ο Στιβ Μπένετ είχε καλέσει σε συνάντηση τους εκπροσώπους των έξι ομάδων των playoffs για την προσεχή Δευτέρας. Παράλληλα, ο Τάκης Μπαλτάκος είχε δηλώσει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί επαρκής αριθμός ελίτ διαιτητών για όλους τους αγώνες. «Οι διαιτητές ελίτ είναι 26, δεν είναι 100. Δεν είναι εύκολο να τους βρεις και μαθηματικά. Παρότι ανεβάσαμε τις αμοιβές τους. Έχουν υποχρεώσεις στα δικά τους πρωταθλήματα. Ύστερα η Ελλάδα δεν έχει καλή φήμη ως χώρα για το πρωτάθλημα που διοργανώνει. Ο ίδιος ο Μπένετ θα δώσει τις απαντήσεις. Ας τον ρωτήσουν ο πρόεδρος του Άρη ή της ΑΕΚ ή του Παναθηναϊκού για όποια απορία έχουν», τόνισε στο Metropolis.

H ανακοίνωση της λίγκας:
Ο Πρόεδρος της Super League κ. Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσφορία των ομάδων της Super League για την διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, αλλά και το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν μπορεί να προσκαλέσει και να ορίσει UEFA Elite διαιτητές.

Τονίστηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός. Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το να αναλάβει, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να φέρει η Super League ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας απο τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ