aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στον Παναθηναϊκό ο γιος του Βύντρα

Μπορεί ο 40χρονος Λουκάς Βύντρα να έγινε πρόσφατα ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως το όνομά του θα παραμείνει στο χώρο και μετά την απόσυρσή του.

Ο λόγος ακούει στο όνομα Άγγελος Βύντρα, γιος του αμυντικού της Λαμίας, ο οποίος εδώ και μερικές μέρες αποτελεί ποδοσφαιριστή της Κ14 του Παναθηναϊκού.

Ο πιτσιρικάς ακολουθούσε τον πατέρα του από τεσσάρων ετών σε Ισπανία, Ισραήλ αλλά και Κύπρο, όπου πήγε δημοτικό όσο ο πατέρας του έπαιζε στην Ομόνοια (2016-2019), ενώ έμεινε και πέρυσι παρά την επιστροφή του στην Ελλάδα Πλέον, κι ενώ ο Λουκάς συνεχίζει να αγωνίζεται ακόμα, πήρε την απόφαση να φέρει το γιο του πίσω.

Ο Άγγελος προέρχεται από της Ακαδημίες του Διγενή Μόρφου, πέρασε δοκιμαστικά και θα στελεχώσει την Κ14 του Παναθηναϊκού, όπου αγωνίζονται παιδιά του 2008.

Πρόκειται για ένα παιδί ύψους 1.75μ. που παίζει στο χώρο του κέντρου, ενώ σαν φυσιογνωμία φέρνει αρκετά στον πατέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ