Στον «αέρα» βρίσκεται η πώληση του Κωστή

Όσο περνούν οι ημέρες και δεν καταλήγουν σε συμφωνία η Νέα Σαλαμίνα και ο Ολυμπιακός Πειραιώς για τον Ιωάννη Κωστή, γίνεται κατανοητό ότι τα εμπόδια δεν παρακάμπτονται έτσι απλά. Αν και το ποσό παραχώρησής του έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, η πώλησή του από τους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου στους ομόχρωμούς τους παραμένει στον αέρα, επειδή δεν τα βρίσκουν στους επιμέρους όρους.

Μία διαφωνία αφορά στο πώς θα μετρηθεί ο χρόνος συμμετοχής του, αφού θα δικαιούται ποσό η Νέα Σαλαμίνα αν συμπληρώσει συμφωνημένο αριθμό. Άλλο σημείο τριβής είναι η εγγύηση που ζητά ο προσφυγικός σύλλογος ότι ο 19χρονος θα αξιοποιηθεί ουσιαστικά, ακόμα και αν παραχωρηθεί δανεικός σε άλλην ομάδα. Τρίτο αίτημα, αν παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό σε κυπριακή ομάδα να επωφεληθεί οικονομικά η Σαλαμίνα. Ώς χθες τουλάχιστον δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές και υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο να χαλάσει η μετεγγραφή, αν και τίποτα δεν είναι ακόμα δεδομένο.

Πάντως, οι Αμμοχωστιανοί δεν θέλουν να οδηγηθεί σε ναυάγιο η ενδεχόμενη πώληση του Κωστή και ελπίζουν ότι θα τα βρουν με τους Πειραιώτες. Παραλλήλως, στο απευκταίο -γι’ αυτούς- σενάριο δεν θέλουν με τίποτα να χαλάσει η ψυχολογία του νεαρού, ο οποίος επιθυμεί πολύ να γίνει κάτοικος Ρέντη. Ποντάρουν πολύ στην αξία του και περιμένουν πολλά στο νέο πρωτάθλημα, που αρχίζει αύριο απέναντι στην Πάφος FC («Αμμόχωστος»).

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ