aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Στο πράσινο ραντάρ ο Άλεξ Γκόγκιτς»

Είναι σύνηθες καλοκαιρινό… χόμπι η «παρέλαση» Κύπριων ποδοσφαιριστών ή ξένων που αγωνίζονται στην Κύπρο από το μετεγγραφικό ρεπορτάζ των ελληνικών ομάδων.

Η παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού δίνει άλλον ένα λόγο στους ρεπόρτερ των πρασίνων να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην πιθανότητα ενίσχυσης του «τριφυλλιού» από την Κύπρο. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εμπίπτει και το δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας newspao.gr σύμφωνα με το οποίο στο πράσινο ραντάρ βρίσκεται ο Άλεξ Γκόγκιτς.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Ο γιος του Σίνισα Γκόγκιτς, Άλεξ δεν έχει περάσει απαρατήρητος από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στα χαφ. Όπως αποκαλύπτει το newspao.gr οι πράσινοι έχουν στο ραντάρ τους τον Άλεξ Γκόγκιτς, σε περίπτωση που χρειαστούν κάποιον ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει βάθος στη θέση του άξονα.

Ο πατέρας του, Σίνισα Γκόγκιτς, υπήρξε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς και έγραψε από νεαρή ηλικία τον γιο του στις ακαδημίες. Ο Άλεξ έφθασε έως την Κ20 των ερυθρόλευκων και εν συνεχεία παραχωρήθηκε στη Σουόνσι με ελευθέρα μετεγγραφή. Κατέληξε στην Σκωτία για λογαριασμό της Χάμιλτον και μετά στη Χιμπέριαν.

Ο 27χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής (7 συμμετοχές στην εθνική από τον Οκτώβριο του 2020) έκανε γεμάτη σεζόν με 29 εμφανίσεις και 1 γκολ (6 κίτρινες κάρτες). Στον Παναθηναϊκό θα ασχοληθούν περισσότερο, αν αποχωρήσει από την ομάδα ο Σανκαρέ. Ανασταλτικός παράγοντας αποτελεί πως έχει συμβόλαιο με την Χιμπέρνιαν, οπότε το «τριφύλλι» θα χρειαστεί να καταβάλει κάποιο έξτρα ποσό για να τον αποκτήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ