aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτο γήπεδο της Φυλής πιθανότατα το ΑΕΚ-Άρης Λεμεσού

Στο γήπεδο της Φυλής πιθανότατα το ΑΕΚ-Άρης Λεμεσού

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου η ΑΕΚ δίνει το πρώτο της φιλικό, μετά την προετοιμασία της στην Πολωνία, αντιμετωπίζοντας τον Άρη Λεμεσού. Η «Ένωση» ευελπιστούσε να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να καθίσταται εφικτό.

Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι καθόλα έτοιμος για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια κόντρα στην Σεντ Ετιέν. Συνεπώς, οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούσαν έδρα για το φιλικό με τους Κύπριους, το οποίο πληροφορίες αναφέρουν πως θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Φυλής.

Μάλιστα, εξετάστηκε και το γήπεδο της Καλλιθέας με τον αγωνιστικό χώρο του «Ελ Πάσο», όμως, να μην είναι σε καλή κατάσταση.

Έτσι φαίνεται να προωθείται η λύση της έδρας του Θρασύβουλου με τον αγώνα να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, αφού φυσικά δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ