aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Στην Ελλάδα μάς... ευχαριστούν για τον τελικό του Conference – Πάνω από 150 εκατ. ευρώ...

«Στην Ελλάδα μάς… ευχαριστούν για τον τελικό του Conference – Πάνω από 150 εκατ. ευρώ τα έσοδα»

Μπορεί οι πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ΕΠΟ δεν έχει… ενοχληθεί για την ώρα από την UEFA, ωστόσο στην Αλβανία επιμένουν ότι ο τελικός του Europa Conference League οδεύει προς την Αθήνα.

Νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Revista Ai υποστηρίζει ότι «η παράλογη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τις εκλογές της Αλβανικής Ομοσπονδίας φτάνει και έξω από τα σύνορα. Στην Ελλάδα πανηγυρίζουν ήδη. Λέγεται εδώ και δύο μέρες ότι η UEFA δεν θα ανεχτεί τα όσα γίνονται στην Αλβανία, τιμωρώντας τη με αφαίρεση -αρχικά- του τελικού από τα Τίρανα.

Στα ελληνικά Μέσα… ευχαριστούν ήδη την Αλβανία για την πολιτική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καθώς όπως αναφέρουν ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα. Τα έσοδα από τον τελικό θα φτάσουν τα 150 εκατομμύρια ευρώ, με 8.000 οπαδούς να έρχονται από κάθε φιναλίστ, συν οπαδούς από άλλες χώρες που ήδη κλείνουν εισιτήρια.

Αν η UEFA αποφασίσει να πάει τον τελικό στην Αθήνα, τότε τα χρήματα αυτά θα πάνε στους Έλληνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ