aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Τσούμπερ

Το απόγευμα της Κυριακής (29/8), λίγο μετά τις 17:00, ο Ελβετός άσος «πάτησε» Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την «Ένωση». Συνοδευόταν τόσο από τον μάνατζέρ του, Μιλός Μαλένοβιτς, όσο και από τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου, των οποίων το ταξίδι στη Φρανκφούρτη διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο, ώστε να πειστεί ο παίκτης για τη μεταγραφή του στον «δικέφαλο».

Πλέον, ο Τσούμπερ θα μεταβεί στο ξενοδοχείο του, για να αφήσει τα πράγματά του, ενώ εν συνεχεία θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ. Εξάλλου, λόγω του ότι τη Δευτέρα (30/8) πρέπει να αναχωρήσει από την Ελλάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Ελβετίας, οι σχετικές διαδικασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα.

Να σημειωθεί ότι τον Τσούμπερ υποδέχτηκαν και ορισμένοι φίλοι του «δικεφάλου», οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μάλιστα, η Αστυνομία σταμάτησε στην Αττική αρκετούς φίλους της «Ένωσης» που πήγαιναν με μηχανάκια για να υποδεχθούν τον παίκτη. Τους γύρισε πίσω για να μην υπάρξει συνωστισμός στο αεροδρόμιο, που είναι ήδη γεμάτο λόγω της τουριστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ