aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτην Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Μπρινιόλι: «Ήρθα σε ιστορική ομάδα»

Στην Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Μπρινιόλι: «Ήρθα σε ιστορική ομάδα»

Χαρούμενος για τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό κι αποφασισμένος να πετύχει έφτασε στην Αθήνα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας έδειξε αρκετά διαβασμένος, ενώ αποκάλυψε πως έχει ήδη μιλήσει με τον συμπατριώτη του, Φεντερίκο Μακέντα, και τον άλλοτε συμπαίκτη του, Ρούμπεν Πέρεθ.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός. Έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Έχω παρακολουθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και έχω μιλήσει με τον Μακέντα και τον Πέρεθ, που μου είπαν τα καλύτερα», τόνισε ο 30χρονος γκολκίπερ, που αφού περάσει τα ιατρικά τεστ θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από τους «πράσινους».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο αεροδρόμιο τον αναγνώρισαν κάποιοι Ιταλοί και φωτογραφήθηκαν μαζί του, δείγμα του ότι έχει καλό όνομα στην πατρίδα του και ένα βιογραφικό με περγαμηνές.

Την Κυριακή, εξάλλου, αναμένεται στην Αθήνα και ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, τελευταίο χρονικά απόκτημα για το «τριφύλλι» στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ