aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτην αποστολή του Ολυμπιακού ο Γκάρι, εκτός Μπουχαλάκης και Ονιεκούρου!

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Γκάρι, εκτός Μπουχαλάκης και Ονιεκούρου!

Αποστολή με ειδήσεις για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου (29/10, 19:30) κόντρα στον Παναιτωλικό και στην αποστολή την οποία επέλεξε ο Μαρτίνς βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο 31χρονος άσος, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω μυϊκού τραυματισμού, βρίσκεται στην 23άδα. Δίχως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα αγωνιστεί στο Αγρίνιο.

Αντιθέτως, εκτός είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ ο Χένρι Ονιεκούρου δεν είναι στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού. Δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Είναι αγωνιστικοί οι λόγοι, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε σύλλογος μπορεί να δηλώνει σε κάθε παιχνίδι έως πέντε ξένους και ο Ολυμπιακός έχει έξι στο ρόστερ του και κάθε φορά «κόβεται» ένας.

Αναλυτικά η αποστολή:
Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Ου. Μπα, Σισέ, Ελ Αραμπί, Καρμπόβνικ, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ