aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην ΑΕΚ ο Τσόσιτς

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι ο Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και ακολούθως υπέγραψε το συμβόλαιό του στην Ένωση. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός, που αποκτήθηκε από την ιταλική Έμπολι, υπέγραψε συμβόλαιο για 3+1 χρόνια και θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 15.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ούρος Τσόσιτς από την ιταλική Εμπολι. Ο διεθνής Σέρβος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε με την ομάδα μας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Ο Ούρος Τσόσιτς γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1992 στο Βελιγράδι και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία του Ερυθρού Αστέρα απ? όπου μόλις στα 17 του χρόνια μεταγράφηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα και στην ιταλική Πεσκάρα η οποία τον απέκτησε με μεταγραφή το καλοκαίρι του 2013. Αφού αγωνίστηκε και για μισή σεζόν ως δανεικός στην Φροζινόνε στις 31 Αυγούστου 2015 αποκτήθηκε από την Εμπολι στην οποία ανήκε μέχρι σήμερα. Ο Ούρος Τσόσιτς έχει 43 συνολικές συμμετοχές στη Serie A και 36 στη Serie B του ιταλικού πρωταθλήματος και είναι 15 φορές διεθνής με την Κ19 και την Κ21 της Εθνικής Σερβίας.

Ούρος, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ