aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στη Λεχ Πόζναν ο Μαγέφσκι

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Ράντοσλαβ Μαγέφσκι. Ο Πολωνός επαναπατρίστηκε, ύστερα από έξι χρόνια… ξενιτιάς σε Αγγλία και Ελλάδα (Νότιγχαμ Φόρεστ, Βέροια), καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Λεχ Πόζναν για να έρθει η ανακοίνωση την Τετάρτη (1/6).

Αυτό έγινε, αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να βάλει τις υπογραφές και να ολοκληρωθεί το… deal. Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τη Βέροια και φαίνεται πως δεν έμεινε με… σταυρωμένα τα χέρια, με αποτέλεσμα να βρει άμεσα… στέγη.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο 29χρονος επιθετικός μέσος αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τη «βασίλισσα του Βορρά» και μέτρησε 33 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστ συνολικά σε Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο, όμως λύθηκε κοινή συνεναίσει η συνεργασία των δύο πλευρών, αφού στον σύλλογο της Ημαθίας δεν έμειναν ικανοποιημένοι και ήθελαν να απαλλαγούν απ’ το «παχύ» συμβόλαιό του, ενώ και ο ίδιος επιθυμούσε να αποχωρήσει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ