aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στα υπόψη της ΑΕΚ ο Άντο Γκργκιτς

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα αναζητήσει μέσο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και… τέτοιος είναι ο ποδοσφαιριστής που τέθηκε στα υπόψη της από τον ατζέντη των Τσούμπερ και Γέβτιτς. Ο εκπρόσωπος των δύο Ελβετών, Μίλος Μαλένοβιτς, επισκέφτηκε την Αθήνα και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» έριξε στο τραπέζι το όνομα ενός ακόμη πελάτη του. Ο λόγος για τον Άντο Γκργκιτς, που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Ελβετός με ρίζες από την Κροατία (γεννημένος στις 28/11/1996) αγωνίζεται τόσο ως εξάρι, όσο και ως κεντρικός μέσος. Άρχισε την καριέρα του στη Ζυρίχη, στα 18 του και για μία τριετία μετακόμισε στη Στουτγάρδη κινούμενος μεταξύ πρώτης (16 συμμετοχές) και δεύτερης ομάδας. Από τον Ιανουάριο του 2018 ανήκει στη Σιόν, η οποία τον απέκτησε αρχικά ως δανεικό και το καλοκαίρι του 2019 τον αγόρασε, με το συμβόλαιό του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο ύψους 1,88μ. και δεξιοπόδαρος άσος, που έχει περάσει από όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ελβετίας αλλά δεν έχει παίξει στην Ανδρών, έχει φέτος 9 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ με τη Σιόν. Πέρσι είχε γράψει 37 εμφανίσεις, 10 γκολ και 6 ασίστ.

Το καλοκαίρι που πέρασε η διοίκηση της Σιόν ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αλλά τον Γενάρη τα δεδομένα ίσως διαφοροποιηθούν ριζικά, καθώς θα μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ