aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣούπερ Βόλος υποχρέωσε σε μέγα κάζο τον ΠΑΟΚ!

Σούπερ Βόλος υποχρέωσε σε μέγα κάζο τον ΠΑΟΚ!

Αυτός ο Βόλος είναι ικανός για όλα! Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ πήρε απίστευτη ισοπαλία, 4-4, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχοντας επιστρέψει από το 4-1!

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος αλλά αγνώριστοι στο δεύτερο, ενώ είδαν τον Βιεϊρίνια να χάνει πέναλτι με το σκορ στο 4-3.
Οι δύο ομάδες παραμένουν έτσι στην κορυφή της Super League 1 με 13 βαθμούς, αλλά μπορούν να υποχωρήσουν στη 2η θέση εάν νικήσει ο Ολυμπιακός στα Ιωάννινα.

Το ματς

Το πρώτο δεκάλεπτο δεν είχε φάσεις, όμως ήταν να μην γίνει η αρχή. Στο 13’, ο Βόλος άνοιξε το σκορ με τον Φαν Βέερτ να πετυχαίνει το πέμπτο του φετινό γκολ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Πουρίτα άγγιξε το 2-0, όμως το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση κατέληξε άουτ.

Κάπου εκεί, άρχισε η «ασπρόμαυρη» αντεπίθεση! Στο 24’, ο Μιχαηλίδης έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ από τα αριστερά, με την μπάλα να κοντράρει στον Γκρίλο και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 30’ ήρθε η ολική ανατροπή σκηνικού, με τον Μπίσεσβαρ να σουτάρει, τον Κλέιμαν να επεμβαίνει και τον Βιεϊρίνια να δίνει αμέσως στον Άκπομ, που σκόραρε προ κενής εστίας.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το 3-1, όταν ο Ζίβκοβιτς σκόραρε με «κεραυνό» μετά από προσπάθεια του Μπίσεσβαρ από τα αριστερά.

Οι Θεσσαλονικείς πρόλαβαν να βρουν και τέταρτη φορά δίχτυα πριν το 45’, με τον Ζίβκοβιτς να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ στο 42’, αυτή τη φορά μετά από πάσα του Αουγκούστο.

Παρά την άσχημη εξέλιξη στο πρώτο μέρος, ο Βόλος μπήκε ορεξάτος στο δεύτερο και έφτασε στη μείωση του σκορ με ωραίο πλασέ του Μπαρτόλο μετά από εξαιρετική μπαλιά Ροσέρο στο 54’.

Ο Αουγκούστο άγγιξε το 5-2 δύο λεπτά αργότερα αλλά σούταρε άουτ σε τετ α τετ, με τους Βολιώτες να φτάνουν και σε τρίτο στο γκολ στο 62’! Αυτή τη φορά, σκόρερ ήταν ο Ροσέρο, με κεφαλιά, με τον Κολομβιανό να δίνει νέο ενδιαφέρον στο ματς.
Οι Κυπελλούχοι είχαν την ευκαιρία να αυξήσουν τα τέρματά τους και το προβάδισμα, όταν ο Άκπομ κέρδισε πέναλτι από τον Τσοκάνη στο 78’. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βιεϊρίνια ανέλαβε την εκτέλεση, όμως είδε τον Κλέιμαν να αποκρούει και να μπλοκάρει στη συνέχεια την μπάλα.

Η εξέλιξη αυτή έδωσε κουράγιο στους φιλοξενούμενους, που κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση! Στο 82’, ο νεοεισελθείς στο ματς Ρινέρ έπιασε την κεφαλιά μέσα στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ και έφερε το ματς στα ίσα, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το γκολ της νίκης στα εναπομείναντα λεπτά αλλά αλλά να βλέπουν τον Κλέιμαν να… κατεβάζει ρολά.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ (71’ Ροντρίγκο), Σβαμπ (71’ Ελ Καντουρί), Εσίτι, Α. Ζίβκοβιτς (84’ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ (88’ Μουργκ), Αουγκούστο, Άκπομ (84’ Σφιντέρσκι).

Βόλος (Γκ. Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα (56’ Ροσέρο), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (79’ Ρινέρ), Μπαριέντος (79’ Νίνης), Φερνάντες (90+2 Γκιουλέν(, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Ρεγκατέν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ