aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣκληρή γλώσσα Αλαφούζου σε Στραματσόνι!

Σκληρή γλώσσα Αλαφούζου σε Στραματσόνι!

Παραμένει, μέχρι νεωτέρας, στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης, και αργότερα επιβεβαιώθηκε από την ομάδα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε εξηγήσεις από τον Ιταλό προπονητή για την κακή εικόνα της ομάδας, τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και τους πολλούς τραυματισμούς, αλλά οι δυο πλευρές συνεχίζουν τη συνεργασία τους. Μάλιστα, ζήτησε πειθαρχία και νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη άμεσα.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Οτι ο «Στράμα» θα δίνει καθημερινά εξετάσεις και κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι το μέλλον του στο «τριφύλλι». Ο Αλαφούζος μίλησε με σκληρή γλώσσα στον Ιταλό, στέλνοντας το μήνυμα.

Ο Ιταλός από την πλευρά του, τόνισε ότι δεν έχει μάθει να τα παρατάει στη ζωή του και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει σε αυτό που έχτισε, αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Αυτό που διαφαίνεται είναι οτι ο Στραματσόνι μένει μέχρι να φύγει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ