aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣκληρή γλώσσα Αλαφούζου σε παίκτες: «Πρέπει να ντρέπεστε, είμαστε 7οι. Όποιος δεν μπορεί να φύγει»

Σκληρή γλώσσα Αλαφούζου σε παίκτες: «Πρέπει να ντρέπεστε, είμαστε 7οι. Όποιος δεν μπορεί να φύγει»

Σκληρή γλώσσα από τον Γιάννη Αλαφούζο στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στο προπονητήριο της ομάδας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά σε τέτοιο τόνο, όπως αναφέρουν οι καλά γνωρίζοντες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος στάθηκε στη βαθμολογική θέση που έχει η ομάδα, κάνοντας αναφορά και σε θέματα συμπεριφοράς παικτών που έχουν υπάρξει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

«Ειμαι πολύ θυμωμένος και στεναχωρημένος με την εικόνα της ομάδας, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να σας δίνονται όλα τα μέσα και να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Φτασαμε μετά από όλα αυτά να έχετε το θράσος να τσακώνεστε μεταξύ σας ή να σχολιάζει ο ένας τον άλλον. Είναι κάποια ματς που μπορούν να χαθούν έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι αδιανόητο να έχουμε αυτή τη βαθμολογική θέση.

Μας έχουν περάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ με το 1/4 του μπάτζετ, ο Άρης επί της ουσίας είναι έξι βαθμούς μπροστά μας, είμαστε 7οι, το καταλαβαίνετε; Γι αυτό πρέπει να ντρεπόμαστε. Έχετε έναν πολύ καλό προπονητή, και μια εξίσου καλή τεχνική ομάδα. Σκεφτείτε ότι ακόμη και πέρσι με τόσα προβλήματα ήμασταν 5οι. Φέτος είναι υποχρέωση να είμαστε πολύ ψηλότερα. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να σας πω. Παίξτε για τον εαυτό σας. Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να έρθει στα γραφεία να το πει και να φύγει. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Μετά τις γιορτές μπορείτε να αποχωρήσετε η πόρτα είναι ανοιχτή», ανέφερε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ