aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣκέψεις για ανανέωση και ελληνοποίηση στον Άρη

Σκέψεις για ανανέωση και ελληνοποίηση στον Άρη

Κάτω από τα 30 έτη επιθυμούν στον Άρη να ρίξουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο Άγγελος Χαριστέας, σε συνεννόηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Μίχαελ Ένινγκ, έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας κατά νου δύο πράγματα.

Το πρώτο είναι να υπάρξει «νέο αίμα» στην ομάδα και παράλληλα να αυξηθούν οι Έλληνες στο «κίτρινο» δυναμικό. Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ έχει δημιουργήσει μία λίστα με μεταγραφικούς στόχους ενόψει του καλοκαιριού, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA.

Στο μυαλό του κ. Χαριστέα υπάρχουν παίκτες από το εξωτερικό που μένουν ελεύθεροι, που είναι σε καλή ηλικία και παράλληλα έχουν την ποιότητα να ανεβάσουν επίπεδο τους Θεσσαλονικείς. Βέβαια, δεν ξεχνάει να εξετάζει και περιπτώσεις από την ελληνική αγορά, με ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι και μπορούν να σταθούν στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ