aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σίριαλ με Ιμπάρμπο

Τη στιγμή που η Κάλιαρι θέλει να τον φέρει πίσω για να τον δώσει σε ευρωπαϊκή ομάδα, ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει στην Ατλέτικο Νασιονάλ.

Εξελίξεις που, θεωρητικά, θα καθυστερήσουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Βίκτορ Ιμπάρμπο, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, σημειώνονται τις τελευταίες ώρες. Κι’ αυτό γιατί η επιθυμία του Κολομβιανού άσου δεν… συμβαδίζει με τα «θέλω» της Κάλιαρι, στην οποία ανήκει.

Η ομάδα από τη Σαρδηνία θέλει να φέρει τον παίκτη πίσω για να τον δώσει σε ευρωπαϊκή ομάδα. Ο ίδιος, όμως, δηλώνει πως επιθυμεί να συνεχίσει στην Ατλέτικο Νασιονάλ και μετά τις 30 Ιουνίου, όταν και τελειώνει ο δανεισμός του. Και στη… μέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που θέλει τον Ιμπάρμπο, έχει κάνει πρόταση για την απόκτησή του και πλέον είναι αναγκασμένος να περιμένει τι μέλλει γενέσθαι.

Βέβαια, οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν πολύ, διότι στόχος είναι το πλάνο να έχει ολοκληρωθεί, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, μέχρι τις 27 Ιουνίου όταν αρχίζει η προετοιμασία. Ο σέντερ φορ είναι μία από τις προτεραιότητες, μαζί με τον αμυντικό μέσο και όσο καθυστερεί του Ιμπάρμπο, τόσο απομακρύνεται η περίπτωσή του…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ