aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σενάριο για Βιτάο στον ΠΑΟΚ

Δίχτυα στη μεταγραφική αγορά που έχει ανοίξει εξαιτίας της κατάστασης με Ουκρανία-Ρωσία παρουσιάζεται να έχει ρίξει ο ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο τραυματισμός του Γιάννη Μιχαηλίδη έχει κινητοποιήσει τον «δικέφαλο του Βορρά».

Σύμφωνα λοιπόν με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Ζοσέ Μπότο έχει προτείνει τον Βίτορ Εντουάρντο Ντα Σίλβα Μάτος, γνωστό και ως Βιτάο. Ο 22χρονος στόπερ αγωνίζεται στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, για το υλικό της οποίας έχει άριστη γνώση ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Και παρόλο που αναφέρεται ότι γερά στο παιχνίδι της απόκτησής του (με τη μορφή δανεισμού) βρίσκεται και η Ιντερνασιονάλ, σημειώνεται ότι η εξαιρετική σχέση του Μπότο με την πρώην ομάδα του θα μπορούσε ν’ αποτελέσει πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ.

Ο Βιτάο μετράει 15 συμμετοχές φέτος με τη Σαχτάρ (οι 4 εκ των οποίων στο Champions League) και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο ως το 2024, φέρεται να επιθυμεί τον πρόωρο τερματισμό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ