aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣενάριο για «τράμπα» Ονιεκούρου στην Τράμπζονσπορ και Γιουνούς Μαλί στον Ολυμπιακό

Σενάριο για «τράμπα» Ονιεκούρου στην Τράμπζονσπορ και Γιουνούς Μαλί στον Ολυμπιακό

«Πέραση» συνεχίζει να έχει στην Τουρκία ο Χένρι Ονιεκούρου, παρότι δεν κατάφερε ποτέ να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον φέτος στον Ολυμπιακό.

Ήδη το όνομα του Νιγηριανού εξτρέμ έχει «παίξει» για τις Μπασακσεχίρ, Αντάνα Ντεμίρσπορ, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας, με τελευταία από χθες την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα που επικαλείται ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» αναφέρει πως η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος ενδιαφέρεται για τον «ερυθρόλευκο» άσο.

Μάλιστα, οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως στο πλαίσιο της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ονιεκούρου, η ομάδα της Τραπεζούντας προσφέρει τον Γιουνούς Μαλί.
Πρόκειται για παίκτη που είχε ακουστεί και πέρσι για τον Ολυμπιακό, όμως ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να τον κρατήσει γιατί τον πίστευε. Ο Γιουνούς είναι 30 ετών, παίζει κατά κύριο λόγο ως κεντρικός χαφ αλλά και στα πλάγια, και επέστρεψε τον Φεβρουάριο του 2021 στην πατρίδα του, αν και γεννήθηκε στη Γερμανία από Τούρκους γονείς.

Τα πρώτα του βήματα τα έκανε σε τοπική ομάδα της Έσσης, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στην ακαδημία της Γκλάντμπαχ και μετά την εφηβική ομάδα πήγε στη Μάιντς, με την Βόλφσμπουργκ και την Ουνιόν Βερολίνου να είναι οι επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του πριν από την Τράμπζονσπορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ