aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, μετά το ρεπό που έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες για την Κυριακή του Πάσχα για να περάσουν με τις οικογένειές τους τη χθεσινή μέρα.

Πρώτος στόχος για τους Πειραιώτες είναι η νίκη στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, μετά το 0-0 των δύο ομάδων στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη, οι παίκτες έδωσαν υπόσχεση για αντίδραση στη ρεβάνς στο φαληρικό γήπεδο, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία της αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος του ματς, ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμάται πως θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Μάλιστα, στην τριάδα στα χαφ αναμένεται να ξεκινήσουν οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά ή Αγκιμπού Καμαρά.

Από εκεί και πέρα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Σισέ και ο Καρβάλιο, με τον Σενεγαλέζο στόπερ να αγωνίζεται αντί του Μανωλά δίπλα στον Παπασταθόπουλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ