aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣε ρυθμούς ντέρμπι από… Τρίτη στον Ολυμπιακό

Σε ρυθμούς ντέρμπι από… Τρίτη στον Ολυμπιακό

Μήνυμα κατά του πολέμου, παίζοντας ποδόσφαιρο υπέρ της ειρήνης έστειλε ο Ολυμπιακός που υποδέχθηκε τη Σαχτάρ στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Πλέον οι Πειραιώτες θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της συνέχειας, καθώς ακολουθούν δύο σημαντικά ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, αντίστοιχα.

Η διεξαγωγή του φιλικού, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν υπέρ των προσφύγων και του ουκρανικού λαού, τροποποίησε το πρόγραμμα των πρωταθλητών.

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο οι «ερυθρόλευκοι» να ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο, όμως ο Πέντρο Μαρτίνς έδωσε δύο μέρες ρεπό στους παίκτες για σήμερα και αύριο.

Οπότε το ραντεβού για την προετοιμασία της ομάδας δόθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, με το πρώτο ματς να μπαίνει στο «κάδρο» να είναι εκείνο με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ένα ματς για το οποίο φαίνεται πως δίνει τη δική του για να προλάβει ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Αυτό θα ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας, όταν ο διεθνής άσος θα κάνει κάποια τεστ για να φανεί η ετοιμότητά του και αν μπορεί ο Μαρτίνς να τον υπολογίζει για τον αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από εκεί και πέρα, δεν φαίνεται πως συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο Κρητικός χαφ αισθάνθηκε μία ενόχληση και αμέσως ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Χρήστος Θέος, συνέστησε την αντικατάστασή του για προληπτικούς λόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ