Σε νέους μπελάδες ο Παναθηναϊκός, λόγω… μετεγγραφής Ατζαγκούν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ατζαγκούν έπρεπε να λάβει περίπου 200.000 ευρώ από την ΠΑΕ, που αντιστοιχούσαν σε καθαρές αποδοχές και στην εφορία του...

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έχει αρκετές οφειλές σε παίκτες και ομάδες, που συνεργάστηκε στο παρελθόν. Μία από αυτές φαίνεται πως είναι και η Ρόντα, στην οποία οφείλονται λεφτά για τη μετεγγραφή του Αμπντούλ Ατζαγκούν ο οποίος αγωνίζεται στην Ομόνοια ως δανεικό από τη Ρόντα.

Σύμφωνα με το «Fws.gr», η Ρόντα έκανε προσφυγή στην FIFA για να πάρει τα χρήματα, που τις οφείλονται. Ο Νιγηριανός αγωνίστηκε το 2016 στον Παναθηναϊκό και στη συμφωνία ήταν οι δύο ομάδες να πληρώσουν από κοινού το συμβόλαιο του παίκτη, αλλά οι «πράσινοι» από ότι φαίνεται δεν κατέβαλαν αυτά τα χρήματα.

Η UEFA τον περασμένο Απρίλιο είχε καλέσει τον Παναθηναϊκό να δώσει τα χρήματα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η Ρόντα έκανε εκ νέου προσφυγή στη FIFA. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ατζαγκούν έπρεπε να λάβει περίπου 200.000 ευρώ από την ΠΑΕ, που αντιστοιχούσαν σε καθαρές αποδοχές και στην εφορία του.

Για νομικούς λόγους, η Ρόντα θα πλήρωνε τον Νιγηριανό, αλλά κατόπιν θα εισέπραττε τα χρήματα από τον Παναθηναϊκό. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού έχει καταβληθεί, όμως εκκρεμούν οι τελευταίες δόσεις και η ολλανδική ομάδα κατέθεσε προσφυγή στη FIFA για να διασφαλιστεί.

Το θετικό είναι ότι πρόκειται για μικρό χρέος, που δεν κρίνεται ικανό να δημιουργήσει προσκόμματα στην αδειοδότηση. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα μιλήσουν άμεσα με τους Ολλανδούς παράγοντες για να κλείσουν μία συμφωνία, ώστε να μην χρειαστεί να εκδικαστεί η υπόθεση στα αρμόδια όργανα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ