aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣε ανοιχτή γραμμή με Βαρέλα ο Παναθηναϊκός!

Σε ανοιχτή γραμμή με Βαρέλα ο Παναθηναϊκός!

Αρκετά ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού για την θέση του αριστερού μπακ βρίσκεται ο Πάκο Βαρέλα. Τι ισχύει με τον Αϊτόρ και το κασέ του.

Πριν από ακριβώς δύο μήνες, στις 20 Μαρτίου, το ρεπορτάζ του gazzetta.gr ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει ζεστά τον Πάκο Βαρέλα για να καλύψει το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του Εμάνουελ Ινσούα. Σήμερα, οι πληροφορίες πηγαίνουν το θέμα ένα βήμα παρακάτω, καθώς οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή το τελευταίο διάστημα και ο Βαρέλα είναι μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν σοβαρά το Τριφύλλι.

Ποιος είναι ο Βαρέλα;

Ο 26χρονος Ισπανός αριστερός μπακ της Μπελενένσες, ο οποίος είχε συμμετοχές σε όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπέτις, στην οποία και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Μαζί της αγωνίστηκε τόσο στην Primera όσο και στην Segunda Division ενώ έχει φορέσει την φανέλα της Οβιέδο και της Ράγιο Μαχανταχόντα.

Ο Βαρέλα αναμένεται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον πορτογαλικό σύλλογο αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, μιας και δεν πήρε τον χρόνο που ήθελε. Φέτος κατέγραψε μόλις 9 συμμετοχές μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος.

Η αλήθεια για Αϊτόρ

Από κει και πέρα, ακόμη ένα όνομα που βρίσκεται στην λίστα του Τσάβι Ρόκα είναι ο Αϊτόρ της Τβέντε, όπως έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr! Tις τελευταίες ημέρες προέκυψαν σενάρια που ήθελαν τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να έχει κασέ 500.000 ευρώ! Κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και προκάλεσε την απορία της πλευράς του ποδοσφαιριστή. Ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής έκανε δύο πολύ καλές σεζόν στην Ολλανδία και σίγουρα θέλει ένα καλύτερο συμβόλαιο, από τις 150.000 που είχε στην Τβέντε. Κοντά στο διπλάσιο, όμως, όχι στο μισό εκατομμύριο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ