aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣαββίδης: «Άγια μέρα για την ΑΕΚ, πήρε πολλά… κιλά η φανέλα της»

Σαββίδης: «Άγια μέρα για την ΑΕΚ, πήρε πολλά… κιλά η φανέλα της»

Ο Γιώργος Σαββίδης πέρασε πέντε χρόνια στην ΑΕΚ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 1987 μέχρι το 1992.

Ο Κύπριος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς OPAP Arena» και μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Δημήτρη Τσακίρη για τα όσα έζησε στο νέο γήπεδο της Ένωσης αλλά και τα όσα έρχονται για τον «Δικέφαλο».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Συγχαρητήρια σε όλον τον κόσμο που εργάστηκε για αυτήν την καταπληκτική γιορτή, απ’ όλες τις απόψεις. Άγια μέρα εκτός από ιστορική, ήμουν ευλογημένος που ήμουν εκεί. Τους έλεγα βγάλτε φωτογραφίες, δεν θα ξαναδείτε τέτοια μέρα.

Το να ξαναχτίζεις, εκεί που έγραψες ιστορία, το σπίτι σου είναι απίστευτο συναίσθημα, δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Η ΑΕΚ δεν μπορεί πλέον, με αυτό το γήπεδο, να είναι οτιδήποτε άλλο πέρα από πρωταγωνίστρια.

Όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο που η ηχητική του, ο κόσμος, σου βγάζουν αυτά που άκουσα… Όποιος δεν το σηκώνει, δεν θα μπορεί να παίξει. Δεν ξέρω πόσα… κιλά πήρε η φανέλα της ΑΕΚ!

Η “OPAP Arena” είναι ένα γήπεδο… ποδοσφαιρικότατο, ηλεκτρικό, τριπλασιάζεται και τετραπλασιάζεται η ένταση εκεί πέρα».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ