aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σάσα: «Πρωτάθλημα με τον Άρη»

Ο Λούκας Σάσα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τους «Κίτρινους» και ονειρεύεται πρωτάθλημα με τον Άρη.

Οι συζητήσεις του με τον Θόδωρο Καρυπίδη για την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2023 είναι σε πολύ καλό κλίμα και οι Βραζιλιάνοι μιλούν για σίγουρη συμφωνία. Η ιστοσελίδα «lance» μιλά για την εξαιρετική εικόνα του Σάσα και φιλοξενούν δηλώσεις του, όπου εκφράζει την επιθυμία του για τίτλο. «Ό, τι μου συνέβη από τότε που έφτασα στην Ελλάδα ήταν πολύ ξεχωριστό. Περνάω πολύ καλά με τον Άρη, δουλεύω συνέχεια για να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να πετύχω τους στόχους μου. Θα κάνω τα πάντα για να τελειώσω τη σεζόν με εξαιρετική απόδοση στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της» τόνισε.

Ο Βραζιλιάνος μέσος στάθηκε στην πορεία του Άρη, αλλά και στο όνειρο του τίτλου «Κάνουμε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου και βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, να κρατήσουμε το πάθος μας και, ποιος ξέρει, μπορεί να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Αυτό θέλουμε όλοι. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για όλους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ