aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΡοτέισον και πέντε απουσίες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ

Ροτέισον και πέντε απουσίες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ

Με πολλές απουσίες θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (13/3, 21:30) στην πρεμιέρα των Playoffs της Super League 1.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε την αποστολή του για το ματς, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να κάνει rotation εν όψει και της ρεβάνς με τη Γάνδη για τους «16» του Europa Conference League την προσεχή Πέμπτη (17/3). Συγκεκριμένα, ο Ρουμανός τεχνικός αποφάσισε να αποφορτίσει τους Ίνγκασον, Βιεϊρίνια και Αουγκούστο.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του τραυματία Πασχαλάκη, καθώς και του τιμωρημένου Ελ Καντουρί. Σε ό, τι αφορά τον πρώτο, η μαγνητική που έκανε ήταν καθαρή, με τον Έλληνα πορτιέρε να ακολουθεί θεραπεία και να μένει προληπτικά εκτός. Επίσης, θα απουσιάσει και ο Ολιβέιρα, ο οποίος ωστόσο μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Ζαμπά, Ακπομ, Τσόλακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ