aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ρωσική ομάδα θέλει τον Αθανασιάδη, η ΑΕΚ ζητάει δύο εκατομμύρια ευρώ»!

«Ρωσική ομάδα θέλει τον Αθανασιάδη, η ΑΕΚ ζητάει δύο εκατομμύρια ευρώ»!

Ο Γιώργος Αθανασιάδης… εκτόξευσε τις μετοχές του στη Σέριφ, κυρίως με τις εμφανίσεις του στο Champions League και η ΑΕΚ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, ενδέχεται να βάλει ένα πολύ μεγάλο ποσό στα ταμεία της σε περίπτωση πώλησης του παίκτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ μολδαβικής ιστοσελίδας, μάλιστα, ο Αθανασιάδης είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη Σέριφ, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από ρωσική ομάδα, με την «Ένωση» να ζητάει ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον παραχωρήσει!

Συγκεκριμένα, το ”Futbol Moldavo” γράφει: «Το μέλλον του Αθανασιάδη μπορεί να είναι μακριά από τη Μολδαβία. Η Σέριφ ήθελε να τον αγοράσει το καλοκαίρι για 200 χιλιάδες ευρώ, όμως η ΑΕΚ αρνήθηκε, μια κίνηση που αποδείχθηκε σωστή.
Στην ΑΕΚ πιστεύουν τώρα ότι θα μπορέσουν να τον πουλήσουν με 2 εκατ. ευρώ. Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες ότι μια πλούσια ρωσική ομάδα παρακολουθεί τον Αθανασιάδη, προς το παρόν, όμως, δεν έχει κάνει κάποια επίσημη πρόταση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αθανασιάδης θα παραμείνει στη Σέριφ έως και τον Ιούνιο του 2022».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ