aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΡιέκα - ΠΑΟΚ: Για την πρόκριση στην Κροατία ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Ριέκα – ΠΑΟΚ: Για την πρόκριση στην Κροατία ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Ριέκα στην Κροατία στη ρεβάνς του 1-1 της Τούμπας για τα playoffs του Europa Conference League, έχοντας ως στόχο την πολυπόθητη πρόκριση.

Οι δύο ομάδες κοντράρουν ξανά τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά στην Κροατία, με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι γλίτωσε το κάζο στο 90+4′ (1-1), να θέλει να ψάχνει την πρόκριση για τους ομίλους του Conference League.
Εκτός μάχης τέθηκαν οι οι Ίνγκι Ίνγκασον, Ροντρίγκο Σοάρες, Νέλσον Ολιβέιρα και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.
Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολποστ, τον Λούκας Τέιλορ στο δεξί άκρο της άμυνας, αντί του τραυματία Ροντρίγκο Σοάρες, τους Βαρέλα-Κρέσπο δίδυμο στα στόπερ. Στον άξονα θα είναι οι οι Κούρτιτς και Σβαμπ, στην κορυφή της επίθεσης θα ο Σβιντέρσκι, με τον Μπίσεσβαρ από πίσω του και τους Ελ Καντουρί και Ζίβκοβιτς στα δυο άκρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ