aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ράγιος: Ψάχνει τρόπο να επιστρέψει

Ο Ρούμπεν Ράγιος προτάθηκε σε πολλές ελλαδικές ομάδες, όμως όλες δεν μπορούν να καλύψουν τον πολύ υψηλό μισθό του. Η ελλαδική ιστοσελίδα Sportime.gr αναφέρει πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης «χτύπησε» την πόρτα των Παναιτωλικού, Αστέρα Τρίπολης και Απόλλωνα Σμύρνης, όμως καμιά δεν προχώρησε σε πρόταση στον Ισπανό.

Αναλυτικά:

Έμαθε την Ελλάδα από το πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ρούβεν Ράγιος, μάλιστα, ήταν από τους πολύ καλούς ξένους που έφεραν όλα αυτά τα χρόνια οι Αρκάδες. Μία διετία έμεινε εκεί έχοντας 12 γκολ σε 62 ματς. Μεταξύ άλλων είχε σκοράρει και στον μοναδικό τελικό Κυπέλλου που έχει πάει ο Αστέρας, αυτόν με τον Ολυμπιακό.

Μακάμπι Χάιφα, Σοσό και Ανόρθωση ήταν οι επόμενοι σταθμοί της καριέρας του. Στην Κύπρο πήγε το 2016 και αγωνιζόταν μέχρι και το φινάλε της περασμένης σεζόν. Η τελευταία του χρονιά ήταν αρκετά καλή με τον Ράγιος να έχει 14 γκολ και έξι ασίστ σε 22 ματς. Υπενθυμίζεται πως το πρωτάθλημα διεκόπη στη συνέχεια και η Ανόρθωση έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο.

Για τον Ισπανό το πλήγμα ήταν μεγαλύτερο. Από τη στιγμή που η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα, έχασε και την ανανέωση του συμβολαίου του. Υπήρχε όρος πως εάν συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών αυτόματα θα παρέμεινε στην Ανόρθωση για έναν χρόνο ακόμα με πολύ υψηλές αποδοχές. Το αποτέλεσμα ήταν στη συνέχεια να του γίνει πρόταση ανανέωσης με λιγότερα χρήματα λόγω και της πανδημίας την οποία ο ίδιος απέρριψε.

Πλέον ψάχνεται στα μέρη μας και η πρώτη πόρτα που χτύπησε ήταν του Αστέρα. Εκεί το αφεντικό έβαλε φρένο στην επιστροφή του με αποτέλεσμα να προταθεί και σε άλλες ομάδες της Super League 1. Λίγες, όμως, είναι εκείνες που μπορούν να δώσουν τα χρήματα που ζητάει. Ο Παναιτωλικός για παράδειγμα με το που άκουσε το ποσό, έκανε πίσω, ενώ τόσο ψηλά ούτε ο Απόλλων Σμύρνης θέλει να πάει. Φέτος στη Ριζούπολη τα πράγματα είναι πιο μαζεμένα και γι’ αυτό δυσκολεύονται να κλείσουν και παίκτες που θέλουν πολύ όπως ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ