aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠροβάρει τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ροντινέι

Προβάρει τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ροντινέι

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μπακ της Φλάμενγκο μένει ελεύθερος και όλα δείχνουν πως είναι τυπικό ζήτημα η οριστική συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Πότε αναμένεται στην Ελλάδα.

O Ροντινέι αποτελεί τον εκλεκτό του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον 30χρονο μπακ να προβάρει την φανέλα των Πειραιωτών, αφού οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Το συμβόλαιο του Ροντινέι με την Φλαμένγκο ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο και ο Βραζιλιάνος αμυντικός μπορεί να υπογράψει από τώρα σε ομάδα της αρεσκείας τους ως ελεύθερος.

Όπως, μάλιστα αναφέρει ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Βένε Κασαγκράντε ο Ροντινέι βρίσκεται ήδη καθοδόν για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με τον Κασαγκράντε να το προχωρά περισσότερο αναρτώντας φωτογραφία του έμπειρου μπακ με φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Ο Ροντινέι την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Βραζιλία, κατέγραψε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας στο ενεργητικό του έξι ασίστ, ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του Copa Libertadores.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ