aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠρώτα η πρόκριση, μετά η ενίσχυση στον Ολυμπιακό

Πρώτα η πρόκριση, μετά η ενίσχυση στον Ολυμπιακό

Στο παιχνίδι με την Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό.

Με τα μεταγραφικά ζητήματα οι «ερυθρόλευκοι» θα ασχοληθούν μετά τη ρεβάνς, γνωρίζοντας αν θα βρίσκονται στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ή θα συνεχίσουν στο Europa League.

Ο Ρέτσα φαίνεται πως περιμένει στο ακουστικό του την ειδοποίηση των πρωταθλητών Ελλάδας, ώστε να καλύψει το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Στην Ισπανία, εν τω μεταξύ, επιμένουν πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Σέρχιο Εσκουδέρο που έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη, όμως έχει ιδιαίτερα υψηλό κασέ.

Για την ίδια θέση υπάρχει και ο Ιταλός Αντόνιο Μπαρέκα, ο οποίος έχει προταθεί (και σε άλλες ελληνικές ομάδες), αφού δεν υπολογίζεται στη Μονακό.

Για τη θέση του δεξιού μπακ υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, όμως για να γίνει οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από τους ποδοσφαιριστές που πιάνουν θέση ξένου (όπως ο Παπ Αμπού Σισέ που τον θέλει η Τρουά και αναμένεται να κάνει νέα πρόταση).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ