aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρώτα ΑΕΛ, μετά ΑΠΟΕΛ

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ στην Θεσσαλία, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχονται στο «Καραϊσκάκης» τον ΑΠΟΕΛ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Την τριάδα των αγώνων συμπληρώνει το ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στον «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική. Οι πρωταθλητές Ελλάδας γνωρίζουν ότι κάθε παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία, γι’ αυτό και κοιτάζουν κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι ο αγώνας με την ΑΕΛ για την 5η στροφή της Σούπερ Λίγκας.

Όπως είπε και ο Πάουλο Μπέντο στη συνδρομητική τηλεόραση, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και πειθαρχημένος στον αγώνα με την ΑΕΛ, προκειμένου να πάρει το τρίποντο της νίκης και να κάνει το «3 στα 3» στο φετινό πρωτάθλημα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ