aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Μπράμπετς από τον Άρη

Πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Μπράμπετς από τον Άρη

«Δένει» τον Γιαμπουμπ Μπράμπετς ο Άρης. Οι κίτρινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη έναν χρόνο. Έτσι από το καλοκαίρι του 2024 που έληγε το συμβόλαιο των δύο πλευρών η νέα συμφωνία θα έχει τέλος επόμενο καλοκαίρι, δηλαδή, αυτό του 2026.

Αυτό που έχει σημασία να καταγράψουμε είναι το γεγονός ότι το ισχύον συμβόλαιο του Μπράμπετς λήγει το 2024. Ωστόσο πριν περίπου 2.5 μήνες είχε υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για ένα συμβόλαιο μέχρι το 2025. Μία συμφωνία η οποία και πάλι τροποποιήθηκε με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για έναν χρόνο ακόμη, δηλαδή, μέχρι και το 2026.

Φυσικά και πρόκειται για μια ένδειξη για το πόσο εκτιμούν οι άνθρωποι του Άρη τον Τσέχο, κάτι που θα φανεί και στις οικονομικές απολαβές του οι οποίες θα αυξηθούν συγκριτικά με το πόσο που λαμβάνει τώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ