aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠροχωράει η ενίσχυση στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Προχωράει η ενίσχυση στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Ριντ και σήμερα (19:00) παίζει με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Παράλληλα, όμως, οι Πειραιώτες τρέχουν την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού ενόψει της επόμενης σεζόν, προχωρώντας τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους και της ομάδες τους.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία έναντι 5 εκατ. ευρώ και τον Μάξι Λοβέρα ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Η Φούλαμ δεν φαίνεται πως δείχνει διάθεση να «ματσάρει» την προσφορά των πρωταθλητών Ελλάδας που ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Μαυριτανό επιθετικό.

Εν τω μεταξύ, μέχρι την Τρίτη αναμένεται στην Ελλάδα ο Σίμε Βερσάλικο για την ολοκλήρωση της δικής του υπόθεσης και να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», υπογράφοντας για δύο χρόνια (ίσως και +1) με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν και την υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα, από τη στιγμή που Παλμέιρας δείχνει αμετακίνητη στην επιθυμία να κρατήσει τον παίκτη μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, εκείνοι θα κάνουν προσπάθεια για να συμφωνήσουν μαζί του από τώρα για τον Γενάρη.
Την ίδια στιγμή, στην Πορτογαλία γράφουν πως ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα είναι σε επαφή για τον Πίτσι, τον 32χρονο επιτελικό χαφ που μετράει 357 ματς με 94 γκολ και 95 ασίστ στους «αετούς»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ